Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jarní kurzy jógy pro dospělé

Jógové studio Peace Yoga, které se nachází přímo na metru B Hůrka, vypsalo další sadu kurzů pro motivaci k pravidelné praxi jógy, která pomáhá udržovat nejenom fyzickou kondici, ale i psychické zdraví a zlepšuje celkovou obranyschopnost organismu. 

Kurz Jógalates probíhá vždy v pondělí od 17.00 a kombinuje silovější cvičení pilates a cvičení z fyzioterapie s pozicemi a principy jógy. Kurz je vhodný i pro začátečníky.

Pro (věčné) začátečníky v józe začíná po Velikonocích další kurz vždy ve čtvrtek od 19.30, který je ideální cestou, jak se krok po kroku sblížit s jógou a najít v ní radost z pohybu, zklidnění a úlevu od stresu. Pokud si chcete dát více do těla, objevit svůj potenciál nebo se dostat do své top formy, připojte se do dubnového minikurzu intenzivní Fitness jógy, vždy ve středu od 17.00. 

Od poloviny května každou středu od 17.00 bude navazovat novinka v rozvrhu - kurz Jógy pro (mírně) pokročilé za účelem udržení motivace vracet se pravidelně na podložku a nacházet v pozicích vždy něco nového – nejenom na úrovni fyzické, ale i mentální, emocionální a energetické. 

A také stále udržujeme možnost zacvičit si s námi i on-line – vždy v pátek ráno od 7.45 Ranní jóga naživo nebo ze záznamu. Na kurzy i jednotlivé lekce se můžete přihlásit v našem rezervačním systému: https://peaceyoga.isportsystem.cz/. Skrz možnost první lekce ZDARMA či jakékoliv otázky nám napište e-mail na info@peaceyoga.cz. Informace o nás i kurzech naleznete na www.peaceyoga.cz nebo na facebooku a instagramu @peaceyogastudiohurka. 

Petra Kubrová