Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Vyzkoušejte nový sport – pole dance!

Pole dance je sport, který postupnými kroky buduje sílu, ale také flexibilitu a ladnost pohybu. Jeho velkou výhodou je, že během tréninků provádíte prvky na obě strany, a protahujete tak tělo rovnoměrně. Na lekcích pole dance posilujete s vlastní vahou zábavnou formou a postupně posouváte své hranice. Zároveň zažijete vzrušení a adrenalin při výuce nových triků, když se například poprvé pověsíte hlavou dolů. 

V nabídce studia Pole Heaven najdete klasické lekce pole dance, zaměřené na výuku jednotlivých prvků a jejich kombinací, rozdělené na úrovně od úplných začátečníků až po nejpokročilejší. Mimo to můžete navštěvovat hodiny stretchingu, choreografie a jiné. Každá lekce je něčím specifická, na všech si ovšem dáte pěkně do těla. 

Předchozí zkušenosti s tancem, gymnastikou nebo akrobacií nejsou třeba. Důležité je odhodlání a nadšení zkusit něco nového. Lekce pro začátečníky jsou vedeny tak, že se postupnými průpravami tělo zpevňuje a s každou lekcí můžete pozorovat svůj pokrok v prováděných prvcích. 

Nové kurzy pro začátečníky startují v Pole Heaven na začátku dubna.

Neváhejte a podívejte se na volná místa v kurzech: www.poleheaven.cz. Studio Pole Heaven najdete v Praze 5, Vodní 7 nebo v Praze 4, Perlitová 31. 

Daniela Čaloudová