Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Veterán CUP Stodůlky 2024

V sobotu 17. února 2024 se uskutečnil 13. ročník volejbalového turnaje Veterán CUP Stodůlky. V tělocvičně Sokola Stodůlky se sešlo 5 týmů převážně místních nebo z blízkého okolí.

Slavnostního zahájení turnaje se účastnili zakládající členové volejbalového oddílu Sokola Stodůlky, František Kejha a Oldřich Broj, kterým předseda TJ Sokol Stodůlky Václav Sailer poděkoval za rozvoj sportu ve Stodůlkách, jejich celoživotní sportovní aktivitu, předal pamětní listy a drobné upomínkové předměty.

Oba XXL veteráni sledovali hru svých následovníků, vzpomínali na své začátky a zážitky, které prožili ve společnosti svých kamarádů a kamarádek na hřišti s vysokou sítí. S těmito veterány zavzpomínal také Jan Souček, hrající člen týmu Sokola Stodůlky, který s volejbalem ve Stodůlkách začínal, když veteránské legendy již hrály soutěžní přebor.

V pozdních odpoledních hodinách bylo známo pořadí vítězů. 1) Pšoukaři, 2) Butovický spolek, 3) Sokol Jinonice

Děkujeme Sokolu Stodůlky, městské části Praha 13 a všem, kteří se podíleli na přípravě a průběhu celého turnaje, zejména sportovnímu pochopení ze strany vedení Střediska sociálních služeb Praha 13.

Jaroslav Matýsek