Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Úspěšný návrat do zaměstnání

Úspěšný návrat do zaměstnání

Přemýšlíte o tom, co budete dělat po mateřské a rodičovské? Nebo již práci aktivně hledáte? Právě vám může pomoci projekt spolufinancovaný Evropským sociálním fondem. Veškerá školení, poradenství i profesní diagnostika jsou pro účastníky zdarma. Projekt je sestaven jako mozaika a každý z účastníků si tak může vybrat, co nejvíce potřebuje pro získání nového pracovního uplatnění. Aby byla příprava na návrat do zaměstnání úplná, projekt nabízí individuální poradenství i počítačové kurzy v různých úrovních obtížnosti, individuální IT praxe, pracovně-právní semináře, kde se dozvíte, na co si dát pozor při uzavírání pracovní smlouvy, jak řešit ukončení předchozího pracovního poměru...

Kdo se může do projektu zapojit, termíny školení a individuálního poradenství, bližší informace i zajímavé články najdete na www.rodicedoprace.cz, www.nsgmorison.cz, www.facebook.com/rodicedoprace.

Přihlásit se můžete na rd@rd.nsgmorison.cz nebo na tel. 734 524 457. Zde si také můžete domluvit termín na individuální poradenství.

Kateřina Weissová, NSG Morison Outsourcing, a.s.