Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Soutěž Praha 13 mýma očima aneb Tady bydlím, tady jsem doma

V dubnu roku 1991 spatřilo světlo světa první vydání zpravodaje STOP.
Významná jubilea STOPu jsme vždy oslavili. Tentokrát ale musíme respektovat bezpečnostní opatření. Proto jsme se rozhodli, že jeho 30. narozeniny oslavímetakovým způsobem, na který je i koronavirus krátký.Soutěží, do které se může zapojit úplně každý.
Být někde opravdu doma znamená daleko víc, než považovat za svůj domov jen prostor za vchodovými dveřmi do svého bytu nebo domu. A my bychom byli moc rádi, kdybyste se s námi o své „doma“ podělili. Teď už víte, proč jsme naši výroční soutěž pojmenovali Praha 13 mýma očima aneb Tady bydlím, tady jsem doma.
Soutěžit můžete ve třech kategoriích:

  • fotografie
  • obrázek
  • příběh

Kategorie jsou navíc rozděleny podle věku soutěžícího:

  • do 8 let
  • do 15 let
  • od 15 let výše

Vyhrát můžete mobilní telefony, stavebnice Lego, velkokapacitní USB disky, fotoaparáty pro malé fotografy, powerbanky, kosmetické kazety pro dámy i pány...
Uzávěrka soutěže, která není určena profesionálním umělcům, je 10. května 2021. O pořadí soutěžících rozhodne odborná porota.
Své práce (max. 5 fotografi í, obrázků nebo příběhů) nám můžete poslat e-mailem na adresu určenou výhradně této soutěži: stop.soutez@praha13.cz, poštou na adresu: Redakce STOPu, Úřad městské části Praha 13, Sluneční nám. 13, 158 00 Praha 13 nebo je přinést osobně do informací v atriu radnice.
Všechny práce budou součástí výstavy k 30. výročí STOPu, jejíž vernisáž s předáním cen výhercům soutěže proběhne 31. května 2021.

Redakce STOPu