Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Praha 13 podporuje cvičení pro maminky

Maminky z Prahy 13 mají možnost od radnice získat slevový voucher na cvičení ve specializovaném studiu a pod odborným vedením se dostat do formy. Vybrat si mohou ze široké škály cvičení.

„Mladé rodiny tvoří velkou skupinu obyvatel naší městské části, proto jsme se rozhodli podpořit nastávající maminky i maminky po porodu ve cvičení. Mateřství je jedinečnou fází života každé ženy, rádi pomůžeme i touto formou maminky motivovat k pravidelnému pohybu a péči o sebe,“ řekl starosta David Vodrážka a dodal: „Pravidelná cvičení podporujeme dlouhodobě, například program pro seniory trvá již několik let a těší se velkému zájmu, proto věřím, že i maminkám přinášíme příjemnou, a hlavně kvalitní aktivitu.“

Maminky si mohou vybrat z mnoha kurzů, od komplexního cvičení pro těhotné, přes funkční tréninky, specializované programy po porodu a mnoho dalších. Cvičí se též venku v Centrálním parku. Lektorky přistupují ke klientkám individuálně, a protože jsou také maminkami, děti jsou samozřejmě v prostorách studia vítány.


Vouchery do MamiGym si zájemkyně mohou vyzvednout u paní radní Anety Maršálové Ečekové .

Lucie Steinerová