Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Předporodní kurz pro těhotné ženy a jejich partnery

Od září v DDM Stodůlky proběhly již dva turnusy předporodních kurzů pro těhotné ženy a jejich doprovod. Další turnusy tohoto kurzu budou pokračovat až do konce školního roku. 

Kurz je rozložen do 4 lekcí a je odborně veden porodní asistentkou. Absolvování kurzu je doporučeno těhotným ženám zhruba mezi 24. až 36. týdnem těhotenství nebo dle vlastního uvážení. 

Budoucí maminky obdrží informace k různým tématům týkajících se těhotenství, porodu a období po porodu. Kurz se také zaměřuje na péči od novorozence do 1. roku věku dítěte. 

Kurz se setkal ze strany budoucích maminek s velkým ohlasem a my rádi přivítáme nové účastnice dalších turnusů. III. turnus startuje už 9. ledna 2024. 

Odborně zaměřená tematická a komunitní setkávání v SVČ pro účastníky realizujeme v rámci Operačního programu Jan Amos Komenský ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ I pro Dům dětí a mládeže Stodůlky a jsou financována MŠMT ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ I

Vstup je proto volný, ale vaše přihláška závazná a kapacita omezena. Přihlášení na www.ddmstodulky.cz přes klientský účet. 

Kontaktní osoba: Dagmar Eckhardtová, tel. 608 973 949 nebo e-mail: info@ddmstodulky.cz

DDM Stodůlky