Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Peace Yoga vysílá lekce on-line

Jógové studio Peace Yoga, které se nachází přímo u metra B Hůrka, je kvůli vládním opatřením zavřené. Proto téměř každý den vysílá lekce on–line. Našli jsme tak možnost, jak i nadále zprostředkovat motivaci pro pravidelné cvičení jógy těm, kteří se chtějí udržet v kondici. Připojení k lekci je jednoduché, vše funguje stiskem tlačítka přímo v rezervačním systému studia: https://peaceyoga.isportsystem.cz/.
Pravidelné cvičení jógy pomáhá nejenom udržovat fyzickou kondici (posílení a protažení svalů pomáhá regeneraci celého fyzického aparátu, ulevuje od bolestí zad, zlepšuje kvalitu spánku atp.), ale napomáhá i psychickému zdraví, navozuje rovnováhu v těle a zlepšuje celkově imunitu a obranyschopnost organizmu. Připojením na on–line lekce si udržujeme živý kontakt a cvičíme tak společně, což přináší radost nejen nám, lektorům, ale i našim klientům. Připojte se k nám!
Jakékoli otázky pište na email: info@peaceyoga.cz. Všechny informace o nás naleznete www.peaceyoga.cz nebo na Facebooku a Instagramu peaceyogastudiohurka.

Petra Kubrová