Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jsme úspěšní a hledáme nové hráče

V září se opět naplno rozjela hokejbalová sezona. Na Lužinách ji tradičně otevřel turnaj O pohár starosty Prahy 13. Utkalo se v něm šest mužstev mladšího dorostu. Domácí dorostenci v konkurenci kvalitních extraligových týmů nezaostali a na turnaji získali bronzové medaile. Ceny vítězům předával zastupitel Prahy 13 Vít Bobysud.


„Ve všech zápasech se hráči snažili plnit svoje úkoly jak v razantní obranné fázi, tak při přechodu do útoku. V úvodních zápasech se sice nedařilo střelecky, ale i v těchto bylo možné vidět pěkné útočné akce. Celý kolektiv zaslouží pochvalu,” hodnotí trenér Tomáš Dohnal. Mladší dorostenci o týden později sehráli první extraligové utkání, ve kterém porazili západočeské Stříbro 3:2 po samostatných nájezdech. Úspěšný vstup do sezony zaznamenali rovněž extraligoví muži A. Ti nejprve na domácím hřišti porazili Letohrad 2:1, o týden později pak sehráli důležité utkání s loňskými mistry v Pardubicích. Lužinským mistrovský perníček zachutnal a stejně jako v prvním utkání zvítězili 2:1. A konečně také mladší žáci na Lužinách přivítali pražského rivala Kovo Praha, kterého porazili vysoko 7:2.

Lužinští hokejbalisté pořádají nábor hráčů od 6 do 14 let. Přijďte mezi nás! Tréninky pro ročníky 2008 a mladší probíhají každé pondělí a středu od 17.30, ročníky 2007 a starší každé úterý a čtvrtek od 17.00.

Více informací na www.kert-park.cz/nabor.

Michal Pěch