Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Park znovu ožil

Letní prázdniny jsou na třináctce zakončovány ve velkém stylu. Akci Koncert pro park si ani letos nenechala ujít spousta z vás, občanů Prahy 13. V neděli 3. září zaplnily Centrální park téměř tři tisícovky lidí, aby si poslechly písničky Janka Ledeckého, kapely Turbo, Keks nebo zpěvačky Kamily Nývltové a dalších.


Akce se tradičně konala pod záštitou starosty Davida Vodrážky, a protože ji naše městská část pořádala už pošestnácté, šlapalo všechno jako na drátkách. Hudební maraton odstartovala ve 14 hodin hudební formace Tom Tones na kterou navázal Vlasta Horváth, někdejší finalista populární soutěže Superstar, se svým Horváth bandem. Po páté odpolední to na podiu rozbalila rocková kapela Keks, po které následovalo mírné zvolnění v podobě songů zpěvačky Kamily Nývltové. Podle  nálady v publiku pořadatelé nesáhli vedle, když na playlist zařadili známou hudební formaci Turbo. Všem bylo ale jasné, že na hvězdu večera se teprve čeká. Zhruba v půl deváté se rozezněly první tóny známých písniček Janka Ledeckého, který dokázal lidi pod pódiem dostat do varu tak, že si ke konci pobrukovali známé tóny snad všichni.

Praha 13 nezapomněla ani na ty nejmenší. Děti, které nezaujaly hudební kapely, se mohly projet na ponících, točit na kolotočích nebo vyzkoušet tzv. aquazorbing.

Eva Libigerová