Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Námořníci v Domečku

Na akci Domeček s příchutí... Námořnická plavba, která se konala v úterý 10. září v rámci Festivalu volného času v Domě dětí a mládeže Stodůlky připlulo malých i velkých námořníků opravdu hodně.

V zahradě i v budově vše dýchalo přímořskou atmosférou a na pódiu se prezentovala celá plejáda zájmových kroužků. Tanec, hudba, zpěv, ale i karate se střídaly s kouzelnickou show Jakuba Bílka. Děti potěšilo divadlo Láry Fáry pohádkou O třech námořnících, nechyběla ani kapela Floosband či písničkář Jakub Cinibulk. Návštěvníky zaujala potaké výstava keramiky na téma Podmořský svět, prohlídku prostor Domečku zpestřila hravá Poznávací plavba.

V IT centru se návštěvníci dozvěděli všechny potřebné informace týkající se nabízených kroužků a současně zde mohli vyřídit veškerou agendu, která je spojená s registrací. Neocenitelné bylo samozřejmě hlavně osobní setkání s lektory jednotlivých zájmových aktivit. Závěrem je třeba zmínit, že k dobré náladě přispělo také počasí. Sluníčko pilně svítilo po celý den a jistě bylo předzvěstí příjemných chvil, které v nadcházejícím školním roce v Domě dětí a mládeže společně zažijeme.

Zdeňka Hiřmanová