Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Stále máme co dělat

Po letním odpočinku jsme se vrhli opět do práce. Poslední srpnovou sobotu jsme spolu s městskou částí Praha 13 uspořádali 19. ročník Třebonických letních her – soutěžení tříčlenných družstev v pěti netradičních disciplínách, které se zatím na mistrovství světa ani na olympiádu nedostaly, ale přesto lákají nejen soutěžící, ale také diváky. Tohoto ročníku se zúčastnilo 16 družstev. Po urputném boji vyhrál tým Možná první, na druhém místě se umístil Spartak a třetí bylo družstvo Elite.

Týden na to jsme v neděli uspořádali již 43. ročník Memoriálu Josefa Holečka. Zde jsme startovali v kategorii mladší děti. A výsledek? Patří nám 7. místo. 21. a 22. září jsme absolvovali dvoje závody a teď se již připravujeme na podzimní část Plamene – závodu požární všestrannosti. Jak vidíte, máme co dělat. A o tom, jak si vedeme, tak to zase za měsíc.

Na závěr mám pro vás jednu pozvánku – SDH Třebonice zve děti a rodiče na tradiční Drakiádu, která se koná v neděli 13. října od 15.00 u hořejší hasičárny v Třebonicích. Připraveny jsou i doprovodné soutěže pro děti.

Marta Horáková, starostka SDH Třebonice