Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

S mytím aut pomohou nejnovější technologie

Společnost Globus v úzké spolupráci s německou společností realizuje od loňského roku projekt bezkontaktních mycích center pro zákazníky svých hypermarketů. V současnosti jsou již v provozu v lokalitách Karlovy Vary, Brno, Praha Čakovice a nejnověji ve Zličíně. V srpnu tady Globus pro veřejnost otevřel bezkontaktní samoobslužnou myčku, která je světovým leaderem v technologiích mytí vozidel a inovacích v tomto oboru. Cílem je poskytnout široké veřejnosti nejpokrokovější prémiové mytí vozidel na trhu, avšak za dostupné ceny.
Pro maximální efektivitu mytí využívá myčka revoluční hustou aktivní pěnu, horkou vodu s patentovaným mikro práškem, horký vosk a v poslední řadě osmotickou vodu s leštidlem, po jejímž použití není třeba vozidlo sušit. Jako první v celé EU jsou mycí centra Globus vybavena speciálním mycím programem na disky kol. Veškerá používaná chemie navíc splňuje nepřísnější ekologické normy. Touto technologií mytí je zaručen bezchybný výsledek bez poškození laku vozidla. Každý den je na myčce přítomna školená obsluha, která v případě potřeby každého zaškolí a vysvětlí techniku mytí vozidel.
Myčka, která je navíc vybavena i deseti výkonnými vysavači, je otevřena nonstop. Platbu je možné provést platební kartou, věrnostní dobíjecí kartou, ale také klasicky mincemi, které lze získat v automatické měničce.

Jiří Žemlička