Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Deset let s pilates

Právě tak dlouho se vám v Praze 13 snažíme spravit tělo i duši. Cvičíme stále na Stodůlkách v KD Mlejn a na Velké Ohradě v České asociaci Sport pro všechny čtyřikrát v týdnu a pravidelně nabízíme jednu online hodinu. Baví nás i víkendové pobyty, kde dáme nejen zabrat tělu, ale také si odpočineme od všedních starostí. 

Nově nabízíme možnost permanentky na deset vstupů. Naší největší novinkou je ale nová velmi šikovná spolutrenérka Veronika Zajícová, která je skvělou posilou a zpestřením, kromě pilates totiž cvičí také obličejovou jógu. 

V nejbližší době se můžete těšit na nedělní speciály, které pořádáme během celého podzimu jedenkrát měsíčně. Právě během těchto speciálních lekcí si kromě pilates můžete vyzkoušet, co obličejová jóga obnáší. Procvičíme svaly v obličeji, naučíme se manuální masáže pro svěží vzhled a lifting obličeje a v neposlední řadě se budeme věnovat i baňkování. Tato metoda je velice efektivní, rychlá a uživatelsky velice jednoduchá. Během několika minut se budete cítit mladší a krásnější. Více na pilatestatana.webooker.eu

Za pilates tým Veronika Kankrlíková