Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Sportovní den mládeže s TAJV

V neděli 3. září se uskutečnil 4. ročník národní soutěže Sportovní den mládeže s TAJV v MČ Praha 13 na multifunkčním sportovišti v Centrálním parku Prahy 13 v rámci tradičního Festivalu volného času. Sportovní akce TAJV v MČ Praha 13 patřila mezi 250 semifinálových turnajů v České republice. Účastníci turnaje se utkali v soutěžním pětiboji, který byl složen z fotbalu, florbalu, házené, frisbee a tenisu. 

Z celkového vítězství na turnaji se zaslouženě radoval tým Červeňáci, který byl tvořen z členů Nikita Tsykunov, Jan Kopic, Daniel Perez, Samuel Rostykus, Ondřej Horálek a Adrian Domgjoni. Finalisté postupového turnaje v Praze 13 získali vítězné medaile, upomínkové diplomy a mnoho dalších sponzorských cen. 

Společně s oceněním obdrželi hráči z Prahy 13 nominaci na závěrečný šampionát, Národní finále v Kladně, který se bude konat 9. prosince v Kladenské sportovní hale. Na Národním finále budou postupující finalisté reprezentovat zejména MČ Praha 13 a Magistrát hlavního města Prahy. Sportovní den mládeže s TAJV byl zrealizován za podpory MČ Prahy 13 a partnerů soutěže. 

Více informací na www.tajv.cz

Jan Váňa, organizátor soutěže