Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Přiblížíme děti k úspěchu

Special One Academy se zaměřuje na základy sportovní gymnastiky, fotbalu, silové a atletické průpravy. Jejím zakladatelem je Jan Bůžek, několikanásobný mistr České republiky ve sportovní gymnastice, který si prošel i poloprofesionálním fotbalem a hokejem. Je to první sportovní akademie v Praze, která se specializuje na vytváření sportovních akcí v průběhu školního roku.
„Zaměřujeme se na kvalitu výuky a hledáme skrytý potenciál dětí,“ říká trenér fotbalu Lukáš Odvárka a dodává: „Naše sportovní akademie chce nabídnout šanci i méně talentovaným dětem a docílit toho, aby dosáhly stejných výsledků jako jejich talentovanější vrstevníci. Akademii mohou navštěvovat všechny věkové kategorie chlapců i dívek. U všech chceme rozvinout sportovní schopnosti a přiblížit k úspěchu ty, co mají nějaký sportovní cíl.“
Special One Academy stále přijímá nové členy. Nábor fotbalistů (roč. 2005 – 2009 čekají i mistrovské zápasy) bude 1., 2., 8. a 9. září vždy od 16.00 na hřišti FZŠ Mezi Školami. V tuto dobu zde získají bližší informace i zájemci o sportovní gymnastiku (tréninky v ZŠ s RVJ Bronzová). Více na www.specialone.cz a na facebooku – Special One Academy.

-če-