Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Budoucnost Slunečního náměstí

Institut plánování a rozvoje hl. města Prahy (IPR) vám po zapracování komentářů od veřejnosti představuje upravený návrh architektonicko- urbanistické studie Slunečního náměstí, jejího okolí i pěší třídy.
V březnu letošního roku jsme vám v rámci on-line streamu vysílaného z Centra architektury a městského plánování (CAMP) představili návrh architektonicko-urbanistické studie Sluneční náměstí a pěší korzo Seydlerova. Odstartovali jsme tím sběr podnětů ke studii, který běžel až do konce dubna. Získali jsme od vás 631 vyplněných dotazníků. K návrhu také zaslali své připomínky formou otevřeného dopisu zástupci a zástupkyně místních SVJ. Za vaše názory velmi děkujeme!
S výstupy a samotným návrhem vás seznámíme v rámci informačního kontejneru, který bude umístěn na Slunečním náměstí od pondělí 13. do čtvrtka 16. září. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy a zapojíme vás do dalších fází projektu.
Návrh studie vznikl ve spolupráci s Magistrátem hl. města Prahy a městskou částí Praha 13. Zpracovatelem studie je společnost ARCHUM architekti. Bližší informace k projektu naleznete na www.iprpraha.cz/slunecni-namesti

Lenka Kroužilová, IPR