Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

HB Basket vstupuje do nové sezony v plné síle


Sezonu 2022/23 zakončil dívčí klub v pohodové atmosféře tradiční akcí pro členy klubu. Při hodnocení sezony bylo zmíněno, že ne všechny kategorie dosáhly nejvyšších cílů, ale rozhodně se za práci a nasazení nemusíme stydět. 

Největším úspěchem klubu v uplynulé sezoně byl bronz v nejmladší kategorii U11 na Mistrovství ČR, a především stříbro z MČR v kategorii kadetek U17. 

Nejdůležitější ale je, že klub po covidovém období opět získává na síle, přípravky jsou plné, znovu ožila klubová atmosféra rodinného prostředí a všichni si sport užíváme. Klub se stal Sportovním centrem mládeže, v létě řada hráček nastupuje v mládežnických reprezentačních výběrech a odchovankyně podepisují smlouvy v nejvyšší soutěži ŽBL. 

Kromě sportovních úspěchů jsou pro nás ale neméně důležité ty drobné lidské radosti, které holky a rodiče v klubu zažívají. 

Do sezony 2023/24 vstupujeme plni síly a odhodlání dosáhnout opět na mety nejvyšší, ale zároveň si chceme zachovat radost ze sportu a kamarádství. Opět otevřeme všechny naše školní přípravky a těšíme se na další zájemce, tentokráte děvčata roč. 2013–17. Nakoukněte do našeho světa prostřednictvím www.hbbasket.cz, kde najdete vše o nás, ale i informace k náborům. 

Hana Brejlová