Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jóga pro všechny věkové kategorie

V říjnu minulého roku jsme v budově ČSOB v ulici Petržílkova 2589/19 otevřeli pro všechny obyvatele Prahy 13 jógové studio nazvané Peace Yoga Studio. Naším cílem je poskytovat zájemcům všech věkových kategorií možnost udělat něco dobrého pro svoje tělo i ducha. Studio se zaměřuje na různé druhy jógy – jak dynamické, tak i jemné. Nabízíme i specializované lekce pro zdravá záda i pro osoby pracující v kancelářích. Pro ženy pak máme pravidelné kurzy hormonální jógové terapie, která pomáhá překonávat ženské problémy. Jako úplnou novinku v České republice uspořádalo naše studio jako jedno z prvních seminář populární Face jógy, pravidelně organizujeme také kurz Základy jógy. Nezapomínáme ani na naše nejmenší – pro děti předškolního a nižšího věku jsme otevřeli dva běhy kurzu Jóga pro děti a rodiče.

Vedle jógy se snažíme obyvatelům Prahy 13 zprostředkovat i workshopy z oblasti praktické psychologie, a proto jsme uspořádali semináře na komunikační dovednosti a typologii osobností.

Za minulý rok si k nám našli cestu úžasní lidé a jsme rádi, že jim můžeme zpříjemňovat dny stejně, jako je oni zpříjemňují při každé návštěvě nám.

Robert Kahofer