Pravidla provozu jídelny v Lukáši
- V celém objektu Domu sociálních služeb Lukáš musí mít příchozí nasazený respirátor (mimo doby konzumace jídla a pití). U vstupu do jídelny je k dispozici dezinfekce.
- Mezi hosty musí být rozestup alespoň 1,5 metru. To platí zejména pro čekací zónu pro výdej obědů.
- Židle u stolů nepřemisťujte, jsou označeny dle hygienických požadavků Ministerstva zdravotnictví ČR.
- Počet zákazníků v jídelně nesmí převyšovat počet míst k sezení.
- Zákazník (od 6 let) může vstoupit do jídelny, pokud:
- nemá příznaky onemocnění covid-19
- může prokazatelně doložit, že byl očkován, prodělal covid-19, byl testován
- Jídlo s sebou bude vydáváno v plastových boxech u výdejního pultu. K ceně oběda bude připočítáno 10 Kč za obal.
Provoz jídelny se řídí aktuálními hygienickými nařízeními vydanými Ministerstvem zdravotnictví ČR. Více na www.sssp13.cz.