Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Pravidla provozu jídelny v Lukáši

  • V celém objektu Domu sociálních služeb Lukáš musí mít příchozí nasazený respirátor (mimo doby konzumace jídla a pití). U vstupu do jídelny je k dispozici dezinfekce.
  • Mezi hosty musí být rozestup alespoň 1,5 metru. To platí zejména pro čekací zónu pro výdej obědů.
  • Židle u stolů nepřemisťujte, jsou označeny dle hygienických požadavků Ministerstva zdravotnictví ČR.
  • Počet zákazníků v jídelně nesmí převyšovat počet míst k sezení.
  • Zákazník (od 6 let) může vstoupit do jídelny, pokud:
    - nemá příznaky onemocnění covid-19
    - může prokazatelně doložit, že byl očkován, prodělal covid-19, byl testován
  • Jídlo s sebou bude vydáváno v plastových boxech u výdejního pultu. K ceně oběda bude připočítáno 10 Kč za obal.

Provoz jídelny se řídí aktuálními hygienickými nařízeními vydanými Ministerstvem zdravotnictví ČR. Více na www.sssp13.cz.

Jiří Mašek, ředitel SSSP13