Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Vítání občánků – aktuální informace

S ohledem na opatření vydaná v souvislosti s epidemiologickou situací bylo pořádání akce – vítání občánků – na několik měsíců pozastaveno. Pokud nám to situace dovolí, rádi bychom nové občánky uvítali opět ve druhé polovině června.
Tato akce je určena pro rodiče dětí s trvalým pobytem na území městské části. Již podané přihlášky evidujeme. Pokud máte i vy zájem o pozvání na tuto malou slavnost, ozvěte se nám. Formulář přihlášky najdete na našich webových stránkách www.praha13.cz v sekci Jak si zařídit – manželství a rodina.
Obrátit se můžete na pracovnici odboru Nikol Porazilovou – tel. 235 011 317, osobně v kanceláři č. 433 ve 3. patře radnice, e-mailem s elektronickým podpisem na adresu porazilovan@praha13.cz nebo prostřednictvím datové schránky (datová schránka úřadu je zv6bsur).
Při osobním oznámení vyplníte předepsaný formulář a předložíte občanský průkaz k ověření totožnosti. Při oznámení písemnou formou je potřeba uvést jméno a příjmení dítěte, datum narození, adresu trvalého pobytu a doručovací adresu (je-li jiná než adresa trvalého pobytu). Vítání občánků probíhá v obřadní síni radnice. O termínu a konkrétním čase konání jsou rodiče informováni prostřednictvím pozvánky, která je zaslána na adresu trvalého pobytu nebo doručovací adresu přibližně tři týdny předem.

Šárka Mašková,
vedoucí občansko-správního odboru