Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

První oddílový turnaj juda


Již řadu let působí v Praze 13 úspěšný oddíl Judo Bivoj, který navázal na činnost Judo FZŠ Trávníčkova a SŠK Luka – judo. Ačkoli organizace v roce 2019 změnila název na Asociace pro volný čas, sport a kulturu, z.s., tak i nadále funguje se stejným názvem Judo Bivoj.
V samém závěru února uspořádal náš spolek první oddílový turnaj juda pro členy s doprovodným programem. Díky perfektní spolupráci se Základní školou Kuncova a podpoře jejího ředitele Pavla Petrnouška jsme mohli zajistit skvělou akci plnou aktivit, doplňkových soutěží (šplh na lano, skok daleký apod.), odměn pro závodníky, dobrého občerstvení pro všechny, ale především pak utkání v judu pro děti, což bylo hlavním cílem dne.
A jakou odezvu akce měla? Rodiče dětí byli nadšení. Kdo chtěl, tak se mohl dívat, nebo se zapojit do některé z aktivit. Naši mladí judisté se už dnes ptají svých trenérů, kdy budou další závody a sportovní víkendy. A to je pro nás ta nejlepší zpětná vazba a také možnost přivést děti k závodní a sportovní činnosti. Takže samozřejmě budeme v této činnosti pokračovat. Velké díky patří všem, kdo nám s pořádáním oddílového turnaje pomohli. Za obětovaný čas děkujeme i panu školníkovi Mazurovi, za podporu pak vedení Prahy 13.
Více na www.judobivoj.cz

Daniel Průša, předseda organizace