Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Rybník jako zrcadlo

Už minule jsme psali, že i když podle kalendáře máme jaro, počasí tomu moc neodpovídá. V době uzávěrky květnového vydání tomu bylo stejně, byly častěji než sluníčko vidět poletující sněhové vločky a teploty měly k těm opravdu jarním dost daleko. Proto se s vámi teď podělíme o fotografii, kterou 28. února pořídila v Centrálním parku paní Irena Mertová. Nazvala ji Rybník jako zrcadlo. Také byste už chtěli odložit kabáty a bundy, sednout na lavičku a jen tak si užívat klidu a pohody? Určitě se už brzy dočkáme a věříme, že takto prosluněných fotografií přijde do redakce celá řada.
Podaří-li se i vám udělat zajímavou fotografii (v rozlišení alespoň 300 dpi), zašlete nám ji na stop@praha13.cz, rádi ji zveřejníme. Za všechny snímky, které jste nám již poslali, nebo je teprve pošlete, vám mnohokrát děkujeme.
Ještě pár dnů, přesněji do 10. května, máte možnost poslat fotografie také do soutěže s názvem Praha 13 mýma očima aneb Tady bydlím, tady jsem doma, kterou redakce vyhlásila k 30. výročí STOPu. Adresa je stop.soutez@praha13.cz. Více informací k soutěži najdete na str. 16 nebo na www.praha13.cz.

Eva Černá