Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Barvám neutečeš opět v Praze 13

Chcete si užít netradiční den s přáteli, rodinou nebo jen sám pro sebe? Již 4. června se jedinečný běh Barvám neutečeš uskuteční opět v Centrálním parku Prahy 13.
Barvám Neutečeš je akce plná barev, skvělé nálady, přátelství, společně stráveného času a nezapomenutelných zážitků! Při jedinečné barevné akci, které se účastní nejen dospělí běžci, ale i děti, senioři nebo celé rodiny, nejde o čas, ale především o zábavu. Zapomeňte na konkurenci nebo věkové limity, přijďte si prostě užít barevný den. Trasa je dlouhá 5 km a lze ji zdolat během či chůzí. Cílem je proběhnout nebo projít pět barevných zón, v nichž se účastníci nechají zasypat barvami. Nikdo tak nemá šanci barvám uniknout. Součástí akce je i bohatý doprovodný program v zázemí akce a tombola o hodnotné ceny.
Unikátní barevná vlna se letos kromě Prahy uskuteční i ve Strakonicích, Olomouci, Ústí nad Labem, a nebo třeba v Pardubicích. Tak neváhejte a zaregistrujte se ještě teď na našich stránkách: https://www.barvamneuteces.cz/registrace. Těšíme se na Vás.

Za barevný tým Barvám Neutečeš, Nela Vyhnánková