Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Soutěž pro děti z Prahy 13

Vyhlašujeme soutěž pro všechny děti Prahy 13, které nejen rády soutěží, ale také se zajímají o svět, ve kterém žijí.

Děti, zamyslely jste se někdy nad tím, jak je pro přírodu pracné poradit si například s odpadky vyhozenými jinam než do odpadkového koše, s papírovým kapesníkem v lese...? Proto jsme pro vás v rámci udržitelného rozvoje přichystali soutěž zaměřenou na ekologickou výchovu na téma: Za jak dlouho se rozloží? Grafické zadání soutěže, potřebné k vypracování a zařazení do slosování, naleznete na www. praha13.cz, na FB Šťastná třináctka nebo v tištěné podobě v informacích v přízemí radnice. Na obrázku máte 11 druhů věcí, se kterými se běžně v životě setkáte, a 11 časových úseků. Každá věc = 1 časový úsek. Zkuste je správně přiřadit. Když si náhodou nebudete vědět rady, poproste o pomoc rodiče.

Odpovědi zašlete do 20. února 2018 na adresu: ÚMČ Praha 13, Sluneční nám. 13, 158 00 Praha 13 (obálku označte SOUTĚŽ), můžete je v označené obálce odevzdat v informacích v přízemí ÚMČ Prahy 13 nebo poslat na adresu zelenkovah@p13.mepnet.cz.

Nezapomeňte uvést jméno, adresu, tel. číslo, popřípadě e-mailovou adresu. Ze správných odpovědí bude vylosováno 30 výherců, kteří obdrží věcné ceny.

Soutěž vyhlásila ve spolupráci s odborem životního prostředí místní Agenda 21.

Hana Zelenková, koordinátorka MA 21