Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Jarní prázdniny na sněhu

Sportovní klub Hala Lužiny, z.s., připravuje pro své členy a pro děti z Prahy 13 Jarní prázdniny na sněhu. Příjemný týden od 15. do 22. února mohou prožít v Janově nad Nisou v Jizerských horách v Chatě Metaz.

Kurz, jehož náplní je výuka sjezdového lyžování od úplných začátečníků až po pokročilé lyžaře, podle počtu zájemců i výuka jízdy na snowboardu, je určen dětem ve věku 6–15 let.

Máme vlastní lyžařské a snowboardové instruktory, což nám umožní individuální výcvik každého dítěte. Doplňkový program tvoří hry a soutěže o drobné ceny, tvořivé dílny, bobování, hry na sněhu... Cena pro děti do 10 let je 4 750 Kč, pro děti od 10 do 15 let činí 5 350 Kč. Zahrnuje stravování pětkrát denně, pitný režim po celý den, ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích, poplatek za vleky, autobusovou přepravu z Prahy a zpět, náklady spojené s výletem do Aquaparku v Jablonci nad Nisou... Kontakt: Dáša Kolandová, vedoucí, tel. 723 060 323, kolandovadagmar@seznam.cz. Na webových stránkách www.skhalaluziny.wz.cz najdete vše o činnosti oddílu, přihlášky ke stažení a pokyny k úhradě účastnického poplatku.

Dagmar Kolandová