Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Zvláštní úlovek

Vážená redakce, pravidelně čtu STOP a se zájmem sleduji rubriku Vaším objektivem, píše autor fotografie Vladimír Jindřich. Když jsem v posledním čísle uviděl houbu, napadlo mě podělit se s vámi i o můj zvláštní úlovek. V polovině září jsme totiž byli na pár dní v lesích u Velkých Karlovic a byl jsem trochu překvapen, když na mne z lesa vykouklo toto doslova krásné zvíře. S tím, že pes na fotografii je skutečně fešák, musíme jen souhlasit. Možná si někteří z vás právě řekli: „Tak takového čtyřnohého kamaráda bychom rádi měli doma.“ Jen pozor na ukvapená rozhodnutí. Pes není hračka, a i když nám přinese hodně radosti, musíme počítat i s povinnostmi. A není jich málo.

Mnozí si jistě všimli, že některé ze zaslaných snímků jsme použili jako fotografie ilustrační, jiné, pořízené na výšku, jsme dali i na titul. V případě, že si přejete, aby byla vaše fotografie (musí být na šířku) použita výhradně v rubrice Vaším objektivem, uveďte to prosím v e-mailu.

Podaří-li se i vám udělat zajímavou fotografii (v rozlišení alespoň 300 dpi), zašlete nám ji na stop@praha13.cz, rádi ji zveřejníme. Za všechny snímky, které jste nám již poslali nebo je teprve pošlete, vám mnohokrát děkujeme.

Eva Černá