Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Denní stacionář pro seniory má volná místa

Cítíte se osamělí nebo trávíte dny sami a čekáte, až se vaši blízcí vrátí z práce a vadí vám to? Rádi byste trávili dny v příjemném prostředí ve společnosti lidí s obdobnými zájmy? Denní stacionář ve Středisku sociálních služeb Prahy 13 v Trávníčkově 1746 nabízí místo pro společná setkávání. Každý pracovní den od 8.00 do 16.30 můžete navštívit společenské prostory stacionáře, strávit zde příjemné chvíle a zbavit se tak pocitu samoty a opuštěnosti. V našem stacionáři o vás bude dobře postaráno. Zajištěna je celodenní strava ve formě dopolední, odpolední svačiny a oběda (výběr ze tří jídel) a řada zajímavých činností, spočívajících v hraní her, cvičení paměti či ve zhotovení různých zajímavých ozdob a výrobků. Pro zájemce bývá připraveno hudební vystoupení. Osobní přístup pečo vatelek vytváří pří jemnou rodinnou atmosféru.

Pro dopravu do stacionáře a domů můžete využít vozidla střediska s plošinou pro přepravu vozíčkářů. Stacionář i celé prostory střediska jsou bezbariérové. Nabízíme také možnost koupání v bezbariérové vaně či sprše, masáže, pedikúru, rašelinové zábaly nebo světelnou terapii Bioptron.

Jsme sociálním zařízením pro seniory a osoby se zdravotním handicapem, avšak naše dveře jsou otevřeny všem, komu není lhostejný život seniorů – rodinným příslušníkům, přátelům či sousedům.

Více informací o službách, provozu denního stacionáře, cenách za poskytované služby, ale i společenských akcích naleznete na www.sssp13.cz. Dotazy posílejte na adresu socialnipracovnik@sssp13.cz nebo volejte na tel. 235 543 021 nebo 602 527 959.

Martina Cveklová, sociální pracovnice