Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Luka Living otevřel své brány

V sobotu, na svatého Martina, proběhl den otevřených dveří v Luka Living. Jde o originální stavební projekt, který v naší městské části  nabídnul revoluční nájemní bydlení. K dispozici je recepce s hotelovými službami, pronajímané byty jsou plně vybaveny a koncipovány jako nízkoenergetické. Součástí komplexu je také fitness, wellness a obchodní centrum.


Nově otevřené obchodní centrum projektu Luka Living se může pyšnit restaurací Colonial&Pizza Coloseum, která zde otevřela jako první svůj nový koncept restaurace spojené s obchůdkem s italskými potravinami. Dalším zajímavým nájemcem je drogerie a parfumerie Rossmann,  která na Lukách otevřela svou nejmodernější prodejnu, na kterou se před otevřením přijel podívat samotný majitel této sítě pan Dirk Rossmann. Za zmínku stojí také místní pekárna. Nádherný interiér a ručně vyráběné koláče s tradicí od rakouského pekaře a italského  cukráře jsou raritou.

Dopoledne v pasáži obchodního centra k návštěvníkům hovořil ředitel projektu Tomáš Kašpar, investor Vítězslav Vala a starosta městské části Praha 13 David Vodrážka.

„Nový koncept nájemního bydlení v naší městské části vítáme. Vybudované obchodní centrum poskytne obyvatelům, ale i ostatním návštěvníkům Prahy 13 dostatek dalších nákupních možností,“ řekl starosta

David Vodrážka. Monika Zárubová, Luka Living