Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Sportovní den pro děti z třináctky

V neděli 8. září pořádal klub Jeremi pro děti z městské části Praha 13 Sportovní den. V rámci této akce si mohly i s rodiči zcela zdarma zasportovat. Nabídka aktivit byla široká: squash, badminton, stolní tenis, jumping a MMA. Na každém stanovišti byl připraven profesionální trenér, který seznamoval děti s pravidly daného sportu a vedl ukázkové tréninky. Účast byla opravdu velká, což považujeme za úspěch. Děti nadšeně zkoušely všechny nabízené aktivity. 

Tím se podařil naplnit hlavní záměr celého dne, a to seznámení dětí s novými sportovními možnostmi, které si doposud neměly příležitost vyzkoušet. Povedlo se je rozpohybovat, nadchnout pro sport a také dobře pobavit. Centrum navíc pro děti nachystalo malování na obličej, stánek s balonkováním i skákací hrad. Jsme rádi, že u nás všichni strávili příjemné odpoledne.

V rámci dalšího šíření sportu a tělesné výchovy do povědomí dětí a mládeže spolupracujeme nyní se základními školami z Prahy 13. V dopoledních hodinách jim nabízíme své prostory ke sportovnímu využití. Doufáme tak, že podpoříme zdravý životní styl našich dětí.

Za Jeremi sport Magdaléna Janečková