Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Hurá, slavíme

To si mohly v závěru školního roku říci děti ze třináctky. Ten se totiž nesl v duchu oslav. Předposlední květnový den uspořádala městská část velkolepý Dětský den. Děti přišli pozdravit starosta David Vodrážka, místostarostka Marcela Plesníková, místostarostové Petr Zeman, David Zelený a další zástupci městské části.

Na kluky a holky již od deseti hodin netrpělivě čekal klaun Albertík, který pro ně připravil skvělé dopoledne plné soutěží, písniček, atrakcí a dobré zábavy. Malí návštěvníci se mohli svézt na ponících, v dětském vláčku, nechyběla cukrová vata, k mání bylo snad všechno, co mají děti rády. Všechny si pak kromě nevšedních zážitků odnesly sladké odměny, ty nejšikovnější i plyšáky, spoustu krásných dárků i tolik oblíbené dětské šampáňo.

Za pár dnů se v Centrálním parku slavilo znovu. Ve čtvrtek dvacátého června se tam konalo Rozloučení se školou. V zábavném dopoledni se jednotlivé školy představily se svým pestrým programem.

A opravdu se bylo na co dívat. Program ocenila i místostarostka Marcela Plesníková, která přišla dětem popřát krásné a aktivní prožití  nadcházejících prázdnin. „Freddie Mercury“ zpíval, tančily se irské tance a všichni se náramně bavili. Sluníčko svítilo jako o závod a obě oslavy se náramně vydařily.

Michala Králová