Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Rodinné sportovní hry 2024

Přípravy na největší sportovní akci pro veřejnost pořádanou DDM Stodůlky vrcholí, proto bychom vám rádi připomněli, abyste si do svých diářů včas zapsali datum 17. května 2024. Právě v daný pátek to všechno v Centrálním parku Stodůlky vypukne a byli bychom rádi, kdybychom si týdny a měsíce příprav během společného odpoledne náležitě užili!

Koncept Rodinných sportovních her se skládá z vytvoření týmového družstva – dítě+rodič/prarodič/jiný rodinný účastník, přičemž každý člen družstva musí splnit účast na všech připravených stanovištích. Na každém stanovišti družstvo dostane razítko, a pokud zvládne získat všechna razítka, mohou si v cíli doběhnout pro zaslouženou odměnu. Čeká vás devět sportovních stanovišť. K tomu pro vás ve spolupráci s Českým červeným křížem připravíme jedno stanoviště se základy první pomoci, která je i ve sportu nedílnou součástí.

Ceník startovného najdete na https://www.ddmstodulky.cz/akce. Oficiální starty jsou rozděleny do sedmi časových bloků. První start je naplánován na 15.30, poslední pak na 18.30. On-line přihlašování zpracováváme prostřednictvím přihlášek vytvořených v klientských účtech na našich webových stránkách - https://ddmstodulky.iddm.cz/ prihlaseni.

Ve svém klientském účtu si vyberte čas, který vám vyhovuje, a přihlaste se. Vždy počítejte s 30minutovým předstihem kvůli registraci v místě konání a společné rozcvičce. Při registraci zároveň obdržíte do rukou soutěžní kartu a drobné občerstvení. Počet družstev na jednotlivé časy bude kapacitně omezen, stejně tak doprodej na místě. Do poznámky napište jména všech členů družstva. Akce, která proběhne za každého počasí, je vhodná pro děti od 3 let, na své si ale jistě přijdou i starší předškolní a školní děti. Akce se koná v rámci Koncepce rodinné politiky MČ Prahy 13.

Michael Mácha, koordinátor akce Rodinné sportovní hry 2024