Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Ideathon 3.0

V pořadí třetí ze čtyř plánovaných nápadových maratonů se uskuteční již 17. – 18. května opět v prostorách multifunkčního střediska KD Mlejn ve Stodůlkách. Stejně jako u dvou předchozích Ideathonů se můžete přihlásit jako jednotlivec nebo jako tým. Úkolem soutěžících bude v tříčlenných týmech navrhnout nápad, který by pomohl vyřešit problém Prahy 13. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak svým nápadem ovlivnit život v naší městské části. Nejlepší nápady budou zahrnuty do Strategického plánu MČ Praha 13 na období 2018–2024.

Co je Ideathon? Nápadový inkubátor, který trvá 24 hodin. Studenti, profesionálové i občané společně s odborníky z různých oborů hledají nová řešení problémů, které Prahu 13 trápí. Účastníci budou mít k dispozici mentory, kteří budou radit a pomáhat s návrhem řešení problému. Tak, aby byl realizovatelný.

Tématy třetího Ideathonu na třináctce budou parkování, sociální oblast, zdravotnictví a technická infrastruktura. Pokud máte zajímavé nápady a nebojíte se je po celodenní intenzivní práci představit odborné porotě, Ideathon je přesně pro vás. Vítězný tým získá opět hodnotné ceny.

Do projektu se můžete zapojit prostřednictvím registračního systému na www.idea13.cz. Zde jsou také zveřejněny veškeré aktuální informace.

Libor Hakl