Zpravodaj městské části Praha 13

Vydavatel: Rada MČ Praha 13, Sluneční náměstí 13, 158 00

Dva turnaje a dvě skvělá umístění

V sobotu 31. srpna, na samý závěr letních prázdnin, se na půdě pražského Kert Parku uskutečnil silně obsazený turnaj juniorů v hokejbale. Premiérový ročník Memoriálu Libora Topolánka vyhrálo Kladno, které si zlatou medaili z turnaje na Lužinách zajistilo až v úplně posledním utkání proti Plzni. Ta si zpátky na západ Čech nakonec odvezla bronzovou medaili. Domácí celek hlavního kouče Karla Manharta skončil těsně pod vrcholem – na 2. místě. Nepopulární čtvrtou příčku obsadil Letohrad. Pořadatelé zorganizovali výtečný turnaj, na který se příští rok budou jistě všichni rádi vracet.

O týden později se konal již sedmý ročník tradičního turnaje O pohár starosty Prahy 13. V konkurenci šesti týmů mladších žáků zvítězil bez porážky pořádající HC Kert Park Praha. I zbylé stupně vítězů patřily pražským celkům. Druhé místo získali Rebelové z Čimic, bronz putoval do Hostivaře. Na dalších místech skončila Třemošná, Rakovník a Liberec.

Jestli chceš i ty hrát hokejbal, přijď mezi nás. Klub HC Kert Park Praha hledá nové hokejbalové naděje a pořádá permanentní nábor hráčů od 4 do 15 let. Náborové tréninky jsou v úterý a ve čtvrtek od 17.30 v Kolovečské 2. Kontakty: Martin Horský, tel. 605 589 087; Milan Kubíček, tel. 722 580 669. Více informací získáte na stránkách www.kert-park.cz/nabor, nabor@kert-park.cz.

Milan Kubíček